|
||
| Neresiz ba İzmirli garaşlarım.İşlemekten zaman mı bulamarsız aba brakın bu işleri de biraz yaşama bakın.İzmirli nap olmucamış ba görün bakın vamı yokmu. Ben Sarnıçtan Sami.
|
||
|
||
aba bırçet nap olmicamış bak bende göçmen konutlarından aydın burdayız ba bırçet yaşasın göçmenlik baaa.....
|
||
|
||
aba bratçet ikimizden başka İzmirli yok herhalde burda,aba nere kayboldunuzba İzmirlile,yoksa İzmir körfezine mi düştünüz
|
||
|
||
| BENDE BURDA BEYA AMA BEN TE ŞİNDİ GELDİM ONDAN OLDU ACIK GEC KALDIM AMA KUSURA BAKMİCASINIZ ATIK. BENDE GÖCEMEN KONUTLARIN DAN HERKEZİ BEKLEYERİZ BURAY | ||
|
||
nasıl olmaz bende izmir bucalıyım
|
||
|
||
| madem izmirli arıyosunuz bnde burdayım GÖÇMEN KONUTLARINDAN Nedret... | ||
|
||
İzmirlimi arıyosunuz bende izmirden Mevlanadan
|
||
|
||
Bende URLA'danım ba gızancıkla...
|
||
|
||
| bende burdayım izmir den menderesten |
||
|
||
hop dedik buraladayız beya nerde olcaz ama bizimkile çok çalışvarı herhalde hadi kam nerdesiz
|
||
|
||
| aba bratçetle biz izmirde herhalde bugıdayız,aba nere gitti bugıda göçmen ba,bu nap iş büle ben de anlamadım |
||
|
||
| aba bende borayın bende izmirden mevlanadan diğer mevlanalı arttik sen ismin ni bakem kesin tanıyomtur seni | ||
|
||
bnde izmirliim bre
|
||
|
||
| aga bende izmire gelicem büyük ihtimal okumaya ozaman inş görüşürüz bende göçmenim hepimiz macırız aa baa yaşattırcaam orda | ||
|
||
| bizde izmiden baa | ||