Öncelikle Hepinize Merhabalar,
Size 4shared.com üzerinden dosya nasil download edilir resimli sekilde izah edecegim. İlk once "Free" yani ücretsiz hesapta nasil yapilir bu iş ona gelelim...
1.Adim konuya "Teşekkür Et" diyerek Linki gormektir! Burasi Önemlidir! ve Bu konu ile ilgili aciklama Buradadir.
2.Adim Konuya Tesekkür Ettik ve ilgili linki gorduk.

3.Adim üstteki resimde goruldugu gibi "Kirmizi Kare" icinde yazan Download resmine tikliyoruz.
4.Adim Download resmine tikladik ve yeni bir sayfada veya "Sekme" 4shared.com aciliyor.

5.Adim 4shared.com sayfamiz acildi ve bir süre bizi beklettikten sonra Bize dosyamizi Bilgisayarimiza indirmek icin link veriyor.

6.Adim Kirmizi cerceve icinde yazan yaziya tikliyoruz ve dosyamizi indiriyoruz olay bukadar basittir. Kolay Gelsin.
Son olarak Göçmen Sitelerinde ilk olan Direct Link olarak verdigimiz dosyalarimizi üste yazdigim yollardan gecmeyerek Konuya Teşekkür Ederek linki gordukten sonra Yesil Hareketli Download yazisina tiklayin ve ilgili dosya pc'nize insin...
Olur ki yine basaramadiniz insanlik hali imzamdan Msn Destek Adresimizi ekleyin 24 saat icinde cevap verilicektir.
|