|
||
| 1.VİVA CAFE 2.OKYANUS
|
||
|
||
birgün gelirsen ziyaret ederim tüm kafeleri ayrica resimdeki bakalovodan olan oklu arkadaşımada selam ANTALYADAN bende herkezi plaja beklerim
|
||
|
||
| viva tavsiyemdir güzel bir mekan :D:D okyanusta da her cumartesi akşamı disko oluyor :D:D:D | ||
|
||
| yaw VIVA var ama okyanus kapandi simdi yenisi acildi adi bi acayip ya zeytin burnu emniyet inin orada minibuslarin gectigi cadeden .... |
||
|
||
tesekkurler
|
||
|
||
bu cafeleri tam olarak bi tarif edermisiniz
|
||
|
||
| hemen edeyim.. biri viva.. biri de aura.. ikiside birbirine çok yakın.. aura 48. cadde üzerinde kalıyor.. 32 numara olarak.. ikiside birbirinden kayifli.. minibüslerin geçtiği cadde de emniyete gelmeden 100m arkada kalıyor... hepinize keyifli gezmeler... | ||
|
||
VIVA kafe nin sahibi Emin mi 2005 ben orada calistim ve simdi de almanyadayim hep ayni adreste mi yada deisti ozaman tek kafe odu ikinji kafe de toyotanin mi nedi iyi bilmiyorum az sim ot varna imi e po lesno da pi6a na bilgarski
|
||
|
||
|
||
|
||
| okyanusta artik bisey olmuo beyler cunku okyanus kapandi... 58.bulvar cd sine gidiosunuz z.burnuna caddeye girer girmez 100-150 mt asagida solda selin cicekcisi var viva hemen yanindadir bilmeyen arkadaslara selin cicekci zaten hemen cd nin ustunde tabelalara baksaniz gorceksiniz hemen yanindan girdimmi araya viva orda ne giunlerim gecti orda z.burnunda bence number one viva | ||
|
||
| sanes isim ne vivada calistiysan ben bilirim seni brat | ||
|
||
| omega_BETA brat nasılsın? resmi görünce tanıdım.bg demi takılıyorsun artık? |
||
|
||
| dogru viva on numara iyidir okyanus ine okyanus oldu en kısa zamanda açılacaktır haberniz olsun arkadaşlar | ||
|
||
| VİVA dan başkası yalan taklitlerinden sakınınız |
||
|
||
| ben serdal tanidinmi koy brat si ti |
||