|
||
| Merhabalar arkadaşlar. Ben birşey sorucam bi arkadaşım ısrarla Bulgaristan'ı görmek istiyor kendisi Bulgaristan'lı Muhacır Göçmen falan değil oraya en masrafla ve nasıl gidebilir Bursa'dan yolculuk olacak benim bu konu hakkında tam bi bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim. Sevgiler, Saygılar..
|
||
|
||
| Öncelikle Merhaba, 1. olarak Bulgaristan vatandaşı (Bulgaristan'da yaşayan, sigortalı çalışan yada emekli olan vehayut serbest meslek erbabı ise vergi borcu olmayan biri istek yapabilir o istek ile vize başvurusunda bulunabilir 2. olarak Bulgaristan'da bir hotelden rezervasyon yaptırıp parasını ödeyip confirme no. bulunan rezarvasyon belgesi ile vizeye başvurabilir.. | ||
|
||
| Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Peki Pasaport gerekmiyormu? Arkadaşıma sadece Pasaport Vize gibi gerekli Evraklar ortalama ne kadara mal olur? Yol parası konaklama yeme içme gezme hariç. | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Tabiki gerekli yol parası gideceği yere bağlı fiyatlar kışın düşüyor 50tl arada promosyon 35tl olduğunuda gördük yazında max 75tl olur.Konaklama hotele gidecekse zaten en başta hotel parası ödenecek ki vize evrakları arasında verilsin. Sonuçlar olarak konu tam hakim değilseniz Bulgaristan Vizesi alan aracılar var samimi olarak konuşup para konusunda fazla sıkı davranmazsanız Bulgaristan'dan kendi tanıdıkları birine ücreti mukabilinde istek yaptırabilirler yada hotel rezarvasyon işini halledebilir..
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
Bu açıklamanı arkadaşıma okutayım muhtemelen oda vazgeçer hem ben hem sen hem o kurtulmuş olur bu ne ya ![]() Eyvallah.. |
||