|
||
| Arkadaşlar Merhaba... Romayalı sanatçılar ait müzikleri çok beğenerek dinliyorum. Örnek olarak inna- edward maya - akcent - denisa gibi.... Fakat bu sanatçılara ait orjinal yüksek kaliteli video kliplere ulaşamıyorum.Genelde bu sanatçılara ait video klipler youtubede olmasına rağmen topluca bulabileceğim (aynen bu sitedeki bulgarca Hd video klipler gibi) bir site arayışı içindeyim. Bu sitede yer alan bulgarca video klipleride severek dinliyorum. Yardımlarınızı ümit ediyorum. Teşekkürler. |
||
|
||
Bulgarca klipleri kendimiz ripliyoruz ve yayınlıyoruz. Aşağıdaki klipler gayet kalitelidir. Site arayışını Google'dan bakabilirsiniz. Zaten ne varsa o paylaşılıyor A sitesi veya B sitesi olmuş fark etmiyor... Kopya kopya üstüne uzayıp gidiyor... (Benzer içerik) ![]() Inna - Love - (2009) 1080p-x264 - HD Video Quality Inna - Hot (2nd version) - DVDRip-x264 (2008) Inna - Amazing (2009) DVD Rip-x264 .mkv Video Inna - Hot (2008) DVDRip-x264 Edward Maya feat. Alicia (Vika Jigulina) - Stereo Love (2009) DVDRip-x264 Video |
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Cevap için teşekkürler.Googleden en az 2 saatlik arama yaptım ama hiçbir siteye ulaşamadım. En son çare olarak Romanya site uzantıları olan .ro ile aramalar yaptım fakat istediğim gibi bir siteye ulaşamadım. Verdiğiniz videoların tümü 1080 olarak bende mevcut...Fakat Romanyalı o kadar iyi sanatçılar varki (Bunlar aslında şuan tüm dünya tarafından dinlenen sanatçılardır.) tümünün oldugu bir yer oldugunu düşünüyorum. Örnek olarak dünyaca listelerde dinlenen birkaç sanatçı yazmak istiyorum... Inna Edward Maya Akcent Denisa Morandi Deep Central Andreea Banica Play & Win Anda Adam Thaya Dj Xander Geo Da Silva Dj Andi & Stella Bu sanatçılara ait klipler var fakat bunun gibi daha birçok sanatçıya ait klip oldugunu biliyorum.Romanyalı sanatçıların belli bir kısmı artık ingilizce dilinde müzik yapıyorlar ve kliplerinide HD olarak yüksek maliyetlerle yapıyorlar.Umarım bir site adı gelir... |
||||||||||||||||||||||||||||