|
||
4Shared.com Linkleri Artık .Torrent olarakta hizmetinizde..
![]() ![]() Yapmanız gereken eskisi gibi linki tıklayıp sürenin geçmesini beklemek ve yukarıdaki resimdeki gibi işaretli yeri tıklamak. Bu özellik ile kazanacağınız avantajlar istediğinizde indirmeyi durdurup tekrar başlatma isterseniz birden çok dosyayı sıraya dizip hepsine belirli hız limitleri belirleyerek indirme yapabilme. Bittorent, flashget,BitComet,uTorrent yada Azureus programlarını kullanarak .torrent dosyalarını indirebilirsiniz. Hız konusundada normal indirme gibi hakkını veriyor. |
||
|
||
Güzel bir haber , umarım diğer sunucularda bu yonteme geçer...
|
||
|
||
Buna benzer bir uygulama bugüne kadar görülmedi herhalde.. Bir filehosting sitesinden P2P standartı ile dosya transferi yapmak çok ilginç geldi. Ayrıca indirmeye başladığım dosya 2 tracker tarafından seed ediliyor görülüyor.
|
||
|
||
| teşekkürler. | ||
|
||
| muito bom | ||
|
||
| Tanks! | ||
|
||
| torrent olursa güzel olur şu an tüm indirme linkleri için geçerlimi torrent uygulaması çünkü şu an burdaki video indiriyorum ama torrent göremedim ben http://www.gocmenkolik.co...m/index.php?topic=58114.0 |
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Tüm linkler için geçerli. Geri sayan sayaç bittiğinde, ister .torrent olarak ister direkt olarak indirilebiliyor. ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| tesekurler |
||
|
||
| |
||
|
||