|
||
![]() ![]() Yeni Banner Hayırlı Olsun ,Emeği Geçenlere Teşekkürler... ![]() |
||
|
||
Emeğinize sağlık oldukça güzel ve renkli olmuş... Birtek Andrea eksik
|
||
|
||
Teşekkür ederim DjSmS ![]() Bu banner'ı "Bahar" ayına özel olarak tasarlamıştım laf aramızda geçen sene yaptığım bir banner'dır fakat yayınlamamıştım. Bu sene biraz editleyerek yayınlamaya düşündüm. Umarım üyelerin hoşuna gitmiştir... ![]() Halihazırda yaz ayına özel banner'ımız mevcuttur. O banner'ı da 6.ayda yayınlamaya düşünüyorum.
|
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Özgür gözlerini iyi aç Sağadan ikinci beyazlı hanfendi Andrea'dır
|
|
||
Pek belli olmuyor fark edemedim yada bayaa bi kapalı giyinmiş ondan tanıyamadım herhalde
|
||
|
Doğrudur... ![]() Tüm resimleri... Kod: http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=282
|
|
||
Patron eline sağlık her seneki gibi, yine yaz aylarına özel capcanlı bir banner güzel olmuş ![]() |
||
|
Mesajın için teşekkürler. Beğendiğine sevindim.
|
|
||
Siteye girdiğimde Güneş gibi gözüme yansıdı Bulgar Sarışınlar Aklımda olupta sormak istediğim birşey var en sağda duran mavi boşluk nedir acaba ? |
||
|
Banner 1024x768 px ekrana göre tasarlandı. Kendimden örnek vereyim, laptoptan baktığım vakit 1280x800 px çözünürlükte senin de dediğin gibi o mavi boşluk çıkmakta onunda giderilmesi mümkün. Kodlarda banner satırını width="%100" yaparsam tam ekrana sığar fakat resim zoomlanmış gibi olur. ![]() Bu konuyu Lokal'de tekrar kontrol edeceğim
|