|
||
| http://img228.imageshack....my.php?image=kjkprjb6.jpg sence nasıl kırcaali |
||
|
||
bence harıka desem ınanmassın gıtte gör
|
||
|
||
kırcaali eşi bulunmaz bi yer bence ben her yaz ve bayramda falan gidiyorum hakkatten çok güzel elimde olsa oraya tekrar dönerim valla
|
||
|
||
anlatmaya kelimeler yetmez kırcaaliyi gidip görmek lazım
|
||
|
||
| ya arkadaşlarr kırcaaliyi anlatmaya kelimeler yetmez falan diyorsunuz afedersiniz ama kırcaalide ne varkii yaa siz bulgaristanın başka sehrine gitmediniz yada kırcaali gözünüzü boyamış bende kırcaaliliyim pek bir şey yok orad 5 6 tane disko var adam akıllı bi bi yemek yemek i çin yeri var (mietsa ) başkada bir şey yok desinlerki bunlar bunlar var kırcaalide başka sehirlerde yok bulgaristanın en güzel şehirleri plovdif ve varna bence | ||
|
||
| ÖYLE DEMEYİN YAAA.BULGARİSTANIN HER YERİ BİR AYRI GÜZELLİKTE...BELKİ SİZİN YAŞADIĞIN ŞEHİRE ALIŞMIŞ OLDUĞUNUZDAN KAYNAKLANABİLİR BELKİ..(İSTANBUL-BURSA-İZMİRDE YAŞAYANLAR İÇİN)AMA BENCE ÇOK GÜZEL Bİ YER.. Büyük harf kullanmamaya özen göster...Bağırma anlamına gelir... |
||
|
||
| mc_sezgin bu bölümde kırcaali ile olumlu yöndeki görüşlerimizi söylüyoruz.Plovdif ve Varna'yı çok beğeniyorsan Plovdif ve Varna bölümünde görüşlerini bildirebilirsin... Ayrıca: Diğer arkadaşlarıma katılıyorum bencede kırcaali eşi bulunmaz bir yer... |
||
|
||
| önemli olan güzel olması büyük olması deyil ayrıca en çok türk kırcaalide war | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
aynen öle be bravoba bırçett en çok türkler kırcaalide war orada yasıolarr |
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| bende kırcaaliyi her yaz gezenlerdenim bizim burda alıştığımız yerler kadar büyük olmasada gerçektende güzel bi yer Kod: Flood yaptığınız için mesajınız birleştirilmiştir.Kısa bir süre bekleyiniz. ..........
|
||
|
||
| Arkadaşlar bütün mesajları okudumda Kırcaali'de hiç Türk kalmamış be:)Herkes göçmüş ana vatanına.Orralara giden anlatsın biraz,durumlar nedir ne değildir. | ||
|
||
| GARAŞIM KIRCAALİ GİBİ BİYER YOK YAAA HARBİ YOK...SABAHA KADAR ÇATIRDI FULL DİSKOLAR URAAA...BİLMİYOM AMA TURKİYEDEN DAHA ÇOK SEVİYOM KIRCAALİYİ | ||
|
||
aynen bea herşeyiyle ta güzel burladan
|
||
|
||
|
||
|
||
| Tabiki beyafum XD Momchilgrad'tan olan var mi ?? |