|
||
![]() |
||
|
||
Kafa iyi galiba bu saatte?
|
||
|
||
soruyla ne alakası var o senin görüşün,saygı duyarım |
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Olmaması için bir neden mi var? Tabiki olur...
|
|
||
| fakat hiç yorum yapmaya bilirdiniz böyleçe kişileri inçitiyo olabilirsiniz konunun neyi varmiş olamazmı |
||
|
Haşaa, incittiysek affola ancak konu başlığı dikkatimi çekiyor. Afedersiniz ama insanlar ve hayvanlar arasında bile dostluk oluyorken Kadın-Erkek arasında dostluk olmaması anormal değil mi? Ben buna dayanarak ilk yorumumu yaptım. Ayrıca espriyle harmanlanmış bir şekilde konu altına yazma gereği duydum bunda alınacak birşey yok... ![]() Not: Konu başlığınız ve Anket Seçenekleri düzenlenmiştir. |
|
||
| Enis - iyi yapmışşin işte ziyaretçi ve üyelerin kafası karışmaz,mı bu bi ankettir kötü amac taşımamaktır-Not: kişiye göre kişilere göre değişe bilir(onuda onlara bırakalım) her kişi özgür olmalı özgürce evet ve ya hayır diye bilmeli... bu anket cok önemli Kadın - Erkek arkadaş olabilirmi,diye sorduk,evet veya hayır yeterlidir fakat her kişi ve kişiler ne ve neden nasıl olur neden'olmasın' bence kişisel yapımıza aykırıdır,diyenler |
||
|
||
| Enis işte bu arıyı sepetten kovmak gibi şey bu işim bi saatimi olur isteyen istediği saat yazar istediği saatte'de okur benim bi kız arkadaşım vardı, ama evlendikten sonra dost kalamadık arkadaş iç olamadık konuyu kilitlemeye calışma, bırakalım üyelerimiz fikirlerini yazsın kadın & erkek arkadaş olabilirmi |
||
|
||
Sayın demirkol, siz daha burada mısınız? Ben fazla konuyu uzatmak istemiyorum "Bal gibi olur" diyorum. ![]() iyi forumlar... |
||
|
||
| |
||
|
||
| Enis yalan sölüen ben denedim olmuye, elimden tuttu kolumdan tutu olmadı arkadaşlık bozuldu sevgili olduk,,bilirmisi sonrada evlendik ayrı ayrı kişilerle,,,ama,,,aile dostu olamadık. bir birimize baka ep gülümsedik... kadın ve erkek nasıl arkadaş olabilir... ben arkadaşımı özledim... |
||
|
||
| Evet | ||