|
||
Yasaklar Ülkesi napalım
|
||
|
||
| aynı ayrlamaları yaptım ama olmuyo... kablosuz bağlantılı nasıl yapılıyo dns ayarları bi yardım |
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Tüm Bağlantıları göster > Kablosuz Ağ Bağlantısı > Özellikler > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) > Özellikler > Aşağıdaki Dns Adreslerini Kullan "Yeğlenen Dns Sunucusu olarak 8.8.8.8" "Diğer Dns Sunucusu olarakta 8.8.4.4" yazıp Tamam diyoruz ve eskisi gibi 4shared.com u kullanmaya devam ediyorsunuz.. |
|
||
| teşekkürler.. |
||
|
||
| Çok teşekkürler uyguladım oldu süper oldu (: | ||
|
||
| tamamda o yere ağ bağlantısını bulamadım bn |
||
|
||
| tamam tamam olduuuuu çok tşkr ederm |
||
|
||
| tanks | ||
|
||
| Rapidshare.com ile ilgili açıklama 1. mesaja eklenmiştir | ||
|
||
| Bilgisayarım XP oldu ama yerel ağ bağlantısını bende bulamadım biri bi kez daha anlatabilir mi üsttekine göre yapamadım | ||
|
29 Ocak 2011, 12:54:08'deki mesajınızda oldu demişsiniz. Uygulama en açık olarak zaten 1. mesajda verildi DJ SMS'inde resimli açıklaması mevcut |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Farkındaysan kaç ay geçti format atıldı bilgisayarıma xpde bulamadım yerel ag bağlantısını o yazılan biçimde çıkmıyo ki üstteki üyelerden AYŞE nickli arkadaşta aynı şeyi demiş bendede oldu onun için dedim ben inceledim baktım bulamadım anlatılan şekilde neyse. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||
Alıntı Farkındaysan kaç ay geçti format atıldı bilgisayarıma xpde bulamadım yerel ag bağlantısını o yazılan biçimde çıkmıyo ki üstteki üyelerden AYŞE nickli arkadaşta aynı şeyi demiş bendede oldu onun için dedim ben inceledim baktım bulamadım anlatılan şekilde neyse. Farkındayım ki yazdım mesajdaki tarihi |
||
|
||
| @Güls@h, Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 üzerinde DNS değiştirme işlemi resimli şekilde açıklaması konuya eklenmiştir.
|
||