|
||
| Bu güne kadar görülecek en iyi baniçkacI !!! | ||
|
||
| Bu görünülecek en iyi baniçkacıyı bizlerde görmek isteriz resimlerini çekip bu konuda paylaşırsan seviniriz |
||
|
||
| Bu cafenin bulunduğu ilçe neresi... | ||
|
||
| bu baron cafeden bana biri lazım aranızda orda takılanları tanıyan var mı ? .. | ||
|
||
birgün gelirsen ziyaret ederim tüm kafeleri ayrica resimdeki bakalovodan olan oklu arkadaşımada selam ANTALYADAN bende herkezi plaja beklerim
|
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
ben baron cafede calışlıyorum buyur kardeş bana söyle derdini baron cafe tek göçmen alemini barındıran yer g.o.paşada ve ondan iyiside yoktur civarda buna emin olun |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Katılıyorum ;) Ve tam kırcaali otobüslerinin orda olmasıda büyük avantaj |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| sayım muhterem hemşerilerim bu baron kafe tam olarak g osmanpaşanın neresindedir açık adres verirmisiniz | ||
|
Millet cad. No:154 (Otoban girişi) 500 evler - Bayrampaşa / İstanbul Şuan ben baron cafe'de çalısıyorum... |
|
||
Vay NEOPLAN bildim seni baron cafeden
|
||
|
||
| bildiginiz ciftlik tafinda varmi bg kafesi orhan abiden baska ... |
||
|
||
| çiflıkte var planet var can cafe var xxl var exprose cafe var o yenı açıldı | ||
|
||
tesekkurler
|
||
|
||
| Çiftliktede bol bg cafeleri |
||
|
||
| ama baron cafe gibi yer yok hem kalıtelı ışcilik hemde sundugu kalıtelı hızmetle bı basamak once olan cafemızde wire-less ta mevcuttur klimalı hawalandırmalı olan cok guzel bı cafedır. aile salonu mevcuttur. bence h.sonları aılenızle gelıp banıcka yıyebılecegınız eşsiz bir cafe dir baron cafe | ||