|
||
| arkadaşlar bu siteye üyeyim.. ama klip indirebiliyormuyuz. bunu bir türlü çözemedim özellikle MİRA nın kliplerini. yardımcı olursanız memnun olurummmm | ||
|
||
| Merhaba forumda mp3 yada video indirmek için önce her konuda sağ üstte bulunan teşekür et butonuna basılması gerekir daha sonra içeriğin indirileceği link ortaya çıkar ek olarak Mira Dvd Coll. ve diğer videolarıda arama yı kullanarak bulabilirsiniz.. | ||
|
||
| öncelikle selamlar bu klip leri 2 part halinde indirdikten sonra rar dosyasından çıkartabilmek için bi şifre istiyor bu neyin şifresi ben anlamış degilim bilen varsa bana şifreyi verebilirmi djena nın kliplerini indirdim ama açamıyorum şimdiden teşekkür ederim | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sitemizin rar şifresi www.gocmenkolik.com 'dur.Bu şifreyi yani sitemizin adresini rardan çıkarırken şifre istenen yere yazarsan veya kopyalayıp, yapıştırırsan rar içindeki içeriğe ulaşabilirsin. ![]() İyi Forumlar .. |
|
||
| arkadaşlar ben 11 tane yeni hd klip indirdim, 1 tanesini winrardan çıkarttım diğer 10 tanesini çıkartamıyorum rar şifresinde hata veriyor.. www.gocmenkolik.com şeklinde giriyorum şifreyi, ama olmuyo :S | ||
|
Bu konuda başka kişilerden gelen bir bildirim yok. Caps lock(büyük küçük yazım) veya copy/paste yapmayın kendiniz yazın.. |