|
||
| merhaba ben diğer üyeliğimin şifresini hatırlamadığım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım şifre değiştirmek için mail adresime mail gelmiyor bu sorunu nasıl giderebilirim??? | ||
|
||
| Kontrol ettim şimdi şifremi unuttum opsiyonu çalışıyor problem yok fakat siz o kullanıcı adını hangi e-posta ile ilişkilendirdiğini hatırlamıyorsanız bir şey yapamam.. | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
ilgilindiğiniz için teşekkür ederim ama bana mail gelmiyor ben kullandığım e-posta adresini hatırlıyorum sorun o mailin bana gelmemesi |
|
||
| Bende sorunuzdan test hesabımla denedim ve şifre değiştirme maili problemsiz olarak geldi. Ek olarak eski kullanıcı adınızı alabilirmiyim.. | ||
|
emilia18 eski kullanıcı adım |
|
||
| özel mesaj gönderemiyorum evet mail adresim o msjda yazdığınız | ||
|
||
| Merhaba, Password Recovery/Reminder modülünde bir problem yoktur. Bunu Mıstın haricinde bende şimdi denedim. Sorunsuz bir şekilde E-Mail hesabıma bilgiler geldi. Öncelikle şuanki hesabınızdan çıkış yapın. Ardından Bu yazdıklarımı uygulayın bir gelişme olmaz ise ben diğer adresinizin Password'unu değiştirip sizin şuanki hesabınıza PM olarak bildireceğim. iyi forumlar... |
||
|
||
| çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama kaç kez denememe rağmen bana mail gelmiyor benden kaynaklı bir sorun olabilir belkide bilmiyorum,siz bu adıma mesaj atarsanız çok sevinirim,uğrastırıyorum sizide ama üzgünüm | ||
|
||
| Merhaba, Gerekli bilgiler PM ile bildirilmiştir. iyi forumlar... |
||
|
||
| çokk teşekkür ederimm |
||
|
||
| Rica ederim. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum. iyi forumlar
|