|
||
| Arkadaşlar Çorludaki BG Cafeleri Hakkında Bilgi Verirsiniz | ||
|
||
| arkadaşlar çorludaki göçmen cafeleri :BAMBU,BLUE DIAMOND,LAİLA benim bildiklerim bunlar | ||
|
||
| BaSKaN daha açıklayıcı bilgi verebilirsen seviniriz inkanın varsa resim falan daha iyi olur bence yinede paylaşim için
|
||
|
||
arkadaslar çorluda casablanka war vakıflar işmerkezinde we genc kafe war hawuzlarda aynı zamanda sentez war postahane arkasında we wes kafe war ismail akarın üstünde
|
||
|
||
| saolll | ||
|
||
| slm arkadaslar ben bulent corludakı butun bg cafelerını ozledım cunku 14 aydır uzagım corludan asker deyım dıyarbakırda ama en guzeelıde bızım ordakı cafe yanı genc cafe genclerın takıldıgı yer gelın herkez buraya takılsın yanı genc cafe ye | ||
|
||
blogodorya...artii
|
||
|
||
| çorluda casablanka diamond tropikana genç bambo dalis matiat west tivoli v.s. | ||
|
||
Arkadaslar burası laila işçanlar çarşısına gelmeden sağ tarafa saparsanız 35 metre ilerde sol tarafta görürsünüz çorlunun en eski bg kafelerinden dir ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Arkadaslar burasıda dalis erdemler kunduranın eski dükkanının orda ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Arkadaslar burası da bambu isim olarak eski ama mekan olarak yeni dalise varmadan beriki sokaktan sağ tarafa sapın 20 metre ilerde solda ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Arkadaslar burasıda tivoli cafe belediyeden heykele doru çıkarken ismail akar ın üstünde demir iş merkezi 3. katta sahibi TAYFUR ÇELEBİ ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| macur_ozgur bu cafeler hakkında vermiş olduğun bilgi ve fotoğraflar site için çok önemli bir paylaşım. Seni tebrik ediyorum. |
||
|
||
Arkadaslar burasıda diamond cafe işçianlar carsısı arka sokağında heykele doğru giderken sağ tarafta eski bir cafemiz Bu abilerimiz ise çorlu balkanlar derneği üyeleri ![]() ![]() ![]() ![]() Burasıda üst kat ![]()
|
||
|
||
Arkadaslar işte burasıda herkezin en çok konuştuğu ve beğendiği GENÇ CAFE havuzlar durağının alt sokağında sağ taraftaki en son ev ve yanında bakkal var tabelayı görürsünüz Zaten tarif etmeme gerek yok hawuzlarda kime sorsanız herkez gösterir kücük çocuklar bile ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||