|
||
| 1989 Yılında zorunlu göçe zorlanan soydaşlarimizin hüzünlü dramatik anlari.... Yorumsuz Kalma... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| Resimler çok güzel olmuş enis eline sağlık.Şimdi daha iyi anlıyorum herşeyi.İyiki o dönemde hayatta yoktum herşey açık ve net insanların bakışlarından anlaşılıyor zaten tüylerim ürperdi diyebilirim... | ||
|
||
Emegine saglık kardeş çok teşekürler paylaşım için
|
||
|
||
| paylasım harıka kardes ellerıne saglık o gunler gelıyo aklıma...yıne yasadım rezalet bır durum ama buraya geldıgıme bugun pısmanım...:D | ||
|
||
| zor qünlermiş tıpkı almanya qöcü qibi |
||
|
||
| çok zor zamanlar geçirmiş soydaşlarımız valla dayamışlar akıl sır ermez..çok güzel paylaşım olmuş arkadaşım emeğine sağlık |
||
|
||
| çok teşekkrür | ||
|
||
| Evet, hüzünlü kareler...o günler hala gözümün önünde, trenle gelmiştik babaannem ve dedemle...belki de 10-15 saat ayakta geldim, oturacak yer yoktu, ayaklarım şişmişti...rezil günlerdi, o zamanki hükümetin yaptığı veya onlara yaptırtan herkimse...genel olarak bulgar halkına düşmanlığım hiç olmadı, çok iyi bulgar arkadaşlarım da oldu, halen de var...her şey siyaset kısacası, tüm dünyada olduğu gibi...bir daha olmaması dileğiyle | ||
|
||
| EWET BENDE 89 GÖÇMENİYİM BU KARELER ANILARIMIZI TAZELEDİ AİLECE | ||
|
||
| |
||
|
||
| Bir 89 göçmeni olarak o zamanki zorluğu aileden biliyorum teşekkürler resimler için. | ||
|
||
ne mutlu türküm diyene
|
||