|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spetema cafe |
||
|
||
Arkadaşlar resimler eklenmiştir bilginize
|
||
|
||
Fotoğraflari bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
|
||
|
||
Rica ederim
|
||
|
||
Arkadaşlar spetema cafe Devren kiralık ve ya satılık
|
||
|
||
paylasım icin saol br4et!
|
||
|
||
Rica ederim
|
||
|
||
| Spetema cafe 07/11/2007 off | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Offfffff Offffffffffff oraya bir sefer kahve içmeye gitmiştik kahve okadar kotuydu ki arkadaslar içmedi ben içtim ama o aksam midem ağrıdı bütün gece. |
|
||
| Tüm avcılar kurtuldu dicem yeni bir kadın devralmış spetemayı dahada kötü şimdi | ||
|
hehehe ne ypacam kave yi gidelim spartaküse ![]() içtikten sora ayılmaa qideriz |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
O arkadaşta emo rock'la ben. Gerçekten çok iğrençti. Sanki çimentoyu cappucino diye yutturdular. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
heheh qecmiş olsun:D |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sağol
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||
Oraya bir kere gittik arkadaşlarla...thetunny, ben, Неджиб cappicino istedik yarim saat sonra geldi ama nasıl geldi bir yudum aldım. alcıdan yada kireçten yapılmış gibiydi. biz içemedik tuncayla, necip kendikini bir de bizimkini içti... afiyet olsunda onu nasıl içti anlamadık
|
||