|
||
| LinkLerine hide code nasil ekleniyor bi iza etsen de annasak bu isin acemisi yim de daha yokmu resimli annatim da gorsem kusura bakmayin bu soruyu sordum icin simdiden tesekurler | ||
|
||
Buyur kardeşim resimli anlatım..
![]() |
||
|
||
gercekten cok tesekur ederim eline siglik
|
||
|
||
seni kaç kere uyardım hide code ekLe diye neden biLmediğini söyLemedin?? hayret birşeysin yani?? her uyarışımda biliyormuş gibi( ) böyle yapıcana söyleseydin bilmediğini!!
|
||
|
||
| risimde annatildi gibi ekliyorum bende ama hata yapmis olabilirim onun icin gercekten cok ozur dilerim ok |
||
|
||
| tamam neyse önemLi değiL |
||
|
||
| arkadaslar eklemis oldum filmi nasil silebilirim biri bana yardimci olabilir mi tesekurler | ||
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sen konuyu siLemessin yetiLi arkadaşLarımız iLgiLenecektir. |
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| annadim ani filmi 2 kere ekledim de istemeyerek ondan tesekurler yinede |
||
|
||
| arkadaşlar daha acemiler varmış demekki... bende bir türlü yapamıyorum. linki yapıştırdıktan sonra downoland butonunu....hide alt satıra mı yoksa hepsinin üstüne mi? ikisinide denedim ama olmadı. kendi konum olduğundan dolayı göremiyor olabilirmiyim. ama teşekür eden de yokki.. |
||
|
||
| Onemli olan gizlemek istediginiz her neyse her zaman hide kodlari icinde olacak. Ayrica kendi gizlediginiz linkleri gizli halini gormek icin "Onizleme" yapmaniz gerekmektedir... Ornek Resim
|
||