...:::wWw.GocmenkoliK.coM:::... (Arşiv Ana sayfa) => Bulgaristandan Haberler

Konu: Kafatasçılar kafayı Türkiye ile bozdu!!!!!!!!

Sayfa: [ 1 ]

Бонита 04.03.2009 10:59:27
Bulgaristan 'bağımsızlık' yıldönümünü, ırkçı gösterilerle kutladı. ATAKA partisi yandaşları, Türkiye'nin Avrupa haritasından silinmesini' istedi

Bulgaristan'ın Osmanlı İmparatorluğu'ndan ayrışılının 131'inci yıldönümü Sofya'da ırkçı gösterilere sahne oldu. Aşırı sağcı ATAKA Partisi yandaşları, gösteride 'Türkiye Avrupa haritasından silinsin' yazılı pankartlar açtı.  Bir pankartta da minarelerin ortasına yerleştirilmiş Eyfel Kulesi ve Hz. İsa fotoğrafı yer aldı.
ATAKA üyeleri, geçen ay da Osmanlılara karşı ayaklanma başlatan Vasil Levski'nin ölüm yıldönümünde Türk Büyükelçiliği önünde eylem yapmış, çatışmada 190 kişi tutuklanmıştı.

Alıntı
bizimkiler olmasa açlıktan nefesleri kokacaktı bulgarların , şimdi adam olmuşlar! Bulgaristan bize kalacak zannediyorlar galiba   hahaha Bulgaristan Çingenelere kalacak görsünler bakalım ..

Mıstın 04.03.2009 11:23:28
Bu işin neresinden tutsan elinde kalır,bu olayları çıkaranların yaş oranı 50-60 yaş üzeridir hala memleketi kurtaracaklarını sanmaktadırlar  :) onlar bu dünyadan göç ettikten sonra böyle olayların azalacağına inanıyorum.. ok

Бонита 04.03.2009 11:58:46
hayal bence  osmanlı yıkılalı kaç sene olmuş .. bu kafalar nesilden nesile geçio  ok

Mıstın 04.03.2009 12:17:03
Nesilden nesile geçme konusunda haklısın fakat günümüzün şartlarına kimsenin kimsenin lafını kaile aldığı kalmadı ondan dolayı bu fikirlerinde yok olacağı kanaatindeyim, SSCB yıkıldıktan sonra Bulgaristanın tüm tarihi değiştirilmiştir ve kendi işlerine geldiğine göre bi tarih yazıdılar.Bunu tüm Bulgarlar bilmektedir fakat bazen siyasi bazende sosyal çıkar gruplarının içerisinde oluyorlar çıkarlarından dolayı..

Бонита 04.03.2009 14:09:06
ben görüşümün arkasındayım .. bu tarz insanlar oldu ve olacak .. bitecek diye bişiy yok

Mıstın 04.03.2009 14:15:35
Alinti:Бонита tarafindan gönderildi.
ben görüşümün arkasındayım .. bu tarz insanlar oldu ve olacak .. bitecek diye bişiy yok

Bende 0 a düşeceğine inanmıyorum bu işlerden sebeplenen çıkar grupları tükenmeden bu işler bitmez.. ok

Бонита 04.03.2009 15:58:48
aptallar bizle uğraşacaklarına kendilerine bakmaları lazım hahahah Ezik millet  1 avuç kalmışlar, kuyruk acılarını böyle geçirmeye çalışıyorlar  hahahah

Mıstın 04.03.2009 16:02:20
Alinti:Бонита tarafindan gönderildi.
aptallar bizle uğraşacaklarına kendilerine bakmaları lazım hahahah Ezik millet   1 avuç kalmışlar, kuyruk acılarını böyle geçirmeye çalışıyorlar  hahahah

Konu asıl meselesinden çıkıyor gibi.

Бонита 05.03.2009 00:12:57
o son yorumumdu o ezikler için 

Mıstın 05.03.2009 00:28:31
Konu gerçek amacından çıktı ve bundan hiç bir sonuç alınmaz çünkü sana göre onlar "ezik"tir.Onlara göre sen "ezik"sindir.Ve onlarında istedikleri budur arada bir çatışma olmasını sağlamaktadır..

Бонита 05.03.2009 08:26:28
konu amacından falan çıkmadı , burda bi haber var ve onu tartışıp onun ve şahışlar için yorum yapıyoruz .uzamasın istiosan yorum yapmayabilirsin .. benim bi tepkim var ve ben onu koyuyorum koyucamda..!
evet onlar ezik , çünkü bu şekilde yırtındıklarıyla kalıyorlar.. Biz hiçbi şekilde umursamıyoruz onları.. .. ÇAtışma falan çıkmaz, çıksaydı ohoooo 50 kere çıkardı .. onları umursayan kim ki çatışma çıksın  DAHA ÖNEMLİ sorunlar varken ..

Mıstın 05.03.2009 10:56:32
Benim amacım uzatmak falan değil sadece sadece aradaki çelişkiyi ortaya koymaya çalışıyorum.Biz onları umursamıyoruz diyosun maşallah 1 sayfa doldu dolacak.. :) İkinci olarakta çatışmadan kastım savaş değildir iki halkın geçinememez hale gelmesidir buna örnek olarak 1989 göçü öncesidir..

Бонита 05.03.2009 11:17:12
umursamamaktan kastım :" Türkiye " bu ülkede yaşayan millet .. ve evet çatışmadan kasıt bende Savaşı kasdetmemiştim zaten  

Mıstın 05.03.2009 11:32:46
O zaman o konu hakkında bilgisizsin yada yanlış biliyorsun (demişin ya şimdiye sana göre 50 defadır çıkmayan çatışmanın) en belirgin örneği bundan 20 sene önce oldu şimdide bu meseleleri kaşıyanlar var ..

_deva_ 05.03.2009 13:44:39
ahh bir bilsenız ne çekıyorum bu atakacı görüşlü hocalardan.. aynı dersten 2 kere oldu kalıyorum ve arkadaslarımda.. bakalım nereye kadar gidicek bu .. 

Sayfa: [ 1 ]