|
||
Resimleri bekliyoruz bilgine görmeden yorum yapmak yanlış olur.
|
||
|
||
| özellikle laila cafeden farkı gerçek bir cafe olması,dizaynıylada değişik bir hava ve fark yaratmış... bence çok şirin bir yer burası... gidip bir espresso içmelisiniz,yanında meyvalı sodayı unutmayın ama
|
||
|
||
aylin reklamı patlatmışın hemen ama ben genede bambudayım yada baraca da hadi kolay gelsin
|
||
|
||
| yok baba ne zaman hatun tutturur bi yere gidelim oturalım kahve içelim dese ve bende lailaya gitsem kahvehane gibi içersi yer yok tamamda zaten yer olsa o ortamda hatunla oturmam... onu anlatmaya çalıştım... bambuya gelince 10 numara bir yer orasıda...adam işletmeyi biliyo... baracadan söz etmeye bile gerek duymuyorum orasını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum,benden 10 puan bilirsin sen.. |
||
|
||
|
||
|
||
| herkeze selamlar bursadan yalnız resimlerinizi koymaya untmayın gocevv | ||
|
||
| bende corluda yasıom ama bu cafelerı hıc bılmıom valla |
||
|
||
Arkadaşlar bu cafe eski bambu cafe .... Bilgilerinize...
|
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
sen olmasan coni demekki bılıyorum.. saol bılgın ıcın..
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| Arkadasım bu cafe nerede bulunuyor. Ben yaklasık 1 ay once yeni bir cafe acılısına katılmıstım. Otobus yazahanelerinin oldugu caddeden iki üç sokak içeriye girdik. İki katlı bir cafeydi gittimiz yer ama ismini hatırlamıyorum . | ||
|
||
| bu kafe nerde öğrenebilrimiyim acaba |
||
|
||
en çok beğenilen cafe oylamasında laila2 önde görünüyor
|
||
|
||
selam bende burhaniyeden
|
||
|
||
benim için çok güzel bir cefe ben gittim çok beğendim doğum günümü orada yaptım çok hoş bir yer herşey var tavsiye ederim ve oy da gönderin ileyn |
||