|
||
| Çorlu'da oturanlar buraya Bg Cafe'lerinin fotoğraflarını koyabilir. Telefonla bile çekseniz yeterlidir. Çorlu'da oturanları buraya bekliyoruz. Ayrıca oradaki Bulgaristan Cafe'sine bizi tanıtabilirisiniz. Onlarda kendi fotoğraflarının bizim siteimizde yer aldığı için mutlu olacaklardır. |
||
|
||
tmm brat kısmetse pıtıretlerii çekip koyarız aslında calısıorum ama bir sekilde halletmeye calıscam
|
||
|
||
| Hafta sonu müsait olurda bir cafe'ye oturmaya gidersen çekersin cep telefonunla. | ||
|
||
| merhaba çorlulu arkadaşlarıma birgün bende resimleri sergileyeceğim bu sitede.çorluda bulunmaktan mutluluk duyuyorum | ||
|
||
| slm bende çorlu dan.............. | ||
|
||
| bende çorludannnn :::::.:... | ||
|
||
Yaw ben çorluya gittim ama hiç bg cafesi görmedim
|
||
|
||
| Sen gelde ben seni götürem acık cafe gör ama sen ısmarlarsın :@ :@ Brat boşuna mı koyduk o resimleri oraya bak işte gör cafeleri |
||
|
||
| ben çorluda hiç bg kavesi bilmiyorum arkadaşlar yaa.....bilen varsa gidelim | ||
|
||
bende çorludan ama bende duymadım öyle bi cafe
|
||
|
||
| nasıl olurda bilLmessiniz:D:D evim gibiiiii:D:DbekLErimm |
||
|
||
| bi gün gelirsem mutlaka gidicem hayırlı işler dilerim antalyadan selamlar | ||
|
||
::unsure::Corlu da gercekten bir suru bg cafeleri var hepsi de cok guzel ben seviyorum...Laila - Bambu - benim takildiklarim bunlar...Daha fazlasi da var...
|
||
|
||
| bende Çorludan | ||
|
||
| BENDE ÇORLUDAN HERKESE SELAM BEN EMEL | ||