|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
işte bgnin guzelligi ortada
|
||
|
||
| helal sana be enis bizim oraları çok özledim baya...... |
||
|
||
| Slistranın Tuna boyunu merkezini gezdim.. gerçekten çok güzel... ama ne bilim köyler pek bi boş kalmış.. Slistrelı gençlik Varna'ya yada Burgas'a gidiomuş artık öle dediler .... Ben Stara Zagoralıyımm |
||
|
||
| Burası Silistralıların Mekanı Ayık oll !!! Ben daha yeni geldim köylerde kimse kalmamıs doğru sölüosun.. |
||
|
||
zdraveyte silistrençi
|
||
|
||||||||||||||||||||||||||||
здравей! добре дошъл! bradvari |
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
| tüm Dunav halkına selamlar. Ben aslen Dulovoluyum ama çoğu hafta sonlarım Silistrada geçmiştir. Gitmeyeli aradan 1 yıl geçse bile Dunafın o güzel kokusunu özlüyorum. Hele o meşur pazar yerdeki KEBAPÇİSİ yokmu vay beeeeeee. |
||
|
||
| dunav boyunu özledim valla |
||
|
||
| O KEBAPÇIDAN HİÇ BAHSETMEYİN DAHA 1 HAFTA OLDU ORADA KEBAP YİYELİ HALA TADI AĞZIMDA | ||
|
||
ah silistranın kebapçileri çok ünlüdür... ![]() BG gibi var mı yaaa |
||
|
||
| sELAMLAR aRANıZa YeNi kaTILDıM ::deliir::beN Tr DoğuMlUyUM AmA ANnEm BG lı BuLgArİstaN a hayatımda İki KeZ gİttİm GeRçEkTeN GüZeL vE Hoş BiR MeMlEKeT :sampiyons:SeViYoRuM BG Yi:) I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU BULGARİSTAN ![]() Kod: Flood yaptığınız için mesajınız birleştirilmiştir.Kısa bir süre bekleyiniz. ArKadAşLarr AyRıcA BG ŞArKılArInaDa Bayılıyorummmm :cherry:Paylaşım YaPaBiLirİZ...BeNdEdE GüZeL EsKi YeNi Bg ŞArKILarI MeVcUtTturr Kod: Flood yaptığınız için mesajınız birleştirilmiştir.Kısa bir süre bekleyiniz. Abi Ya Ben Bu SiteYi Çokkk Sevdim KovsaNızDa Gitmem ONAa GöRee |
||
|
||
| guzel sehırmıs valla cok beyndım | ||
|
||
| Bende bizim oraları yani Silistre tarafını çok özledim 2 ay sonra oradayım. | ||
|
||
| süper | ||